perjantai 24. lokakuuta 2014

Perhosia ja hörhelöitä.

Olen innostunut ompelemaan tytölle useammankin vastaavanlaisen setin. Nämä ovat niin söpöjä pikkuisen päällä. Mies tosin hieman kummastelee ja naureskelee näitä röyhelöpöksyjä. Ei voi kuulemma ymmärtää koska noilla röyhelöillä ei ole mitään käyttötarkoitusta :D No minun mielestä niiden tarkoitus on olla söpöt ja niin kauon kuin voin tytön vaatteista päättää niin söpöilyä ei voi olla liikaa :) Vaatteet ovat kokoa 62cm ja vielä hieman reiluja meidän vajaa 60cm tytölle.
Pöksyjen röyhelöt ja bodyn perhoshihat on huoliteltu rullapäärmeellä. Tätä saumurin ominaisuutta minulla tulee hyödynnettyä liian harvoin. Rullapäärmeellä saa mielestäni nättiä jälkeä ja sitä kaivattua söpöyttä. Bodyn hihansuut viimeistelin kapealla resorilla. Mielestäni tämä on huomattavasti nopeampi ja nätimpi vaihtoehto kuin hihansuiden kanttaaminen.
Tämä PaaPiin perhoskangas on aivan mielettömän pehmoista ja miellyttävän tuntoista. Ja kankaan vihreä väri on todella kaunis. Kaikin puolin ihana kangas vaikken luonnossa perhosista pidäkkään. Jemmasin kädentaito-messuilta samaa kangasta myös hennon vaaleanpunaisella pohjalla. Keltainen trikoo on kierrätetty H&M:n topista. On melko lirua materiaalia. Siksi laitoin housun vyötärölle ja lahkeensuihin napakampaa resoria vaikkei se ihan yksyhteen housujen keltaisen värin kanssa olekkaan. Tästä setistä tuli kunnon väripilkku syksyn pimeyteen :)
Kaavat : omat
Perhoskangas: PaaPii
Keltainen trikoo: kierrätetty toppi
Keltainen resori: Metsola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti