sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Ensimmäinen isänpäivä.

Meidän pienessä perheessä vietetään ensimmäistä kertaa "omaa" isänpäivää. Ensiksi ajattelin ompelevani miehelle jotain, mutta jostain syystä edellisetkin ompelukset hänelle odottaa vielä valmistumistaan...suutarin lapsilla ei ole kenkiä ja niin edelleen. Eli päätin ommella jotain isää ilahduttavaa tytölle puettavaksi. Ja mikäpä sen mukavampaa kuin suora rakkaudentunnustus <3 
Tekstin hahmottelin ensin lyijykynällä ja päälle piirsin kangastusseilla. Tekstin reunoja sävytin hieman hopeisella glitterillä. Kangastussit ostin Oulun kädentaitomessuilta ja ne ovat merkiltään Giotto Decor. Pyöritin kankaan pyykkikoneessa 60 asteessa ja värit pysyivät mielestäni kohtuu hyvin.
Halusin bodyyn sitä jotain ja minut tuntien se jokin voi olla jotain täysin hupsua ja ei niin käytännöllistä. Onneksi tämän bodyn päätarkoitus ei olekkaan olla se käytännöllinen vaate.
Kangaskätköistäni löytyi erään kangaskaupan loppuunmyynnistä hamstrattua pitsiä. Limen väri on tarpeeksi överi kaveri tuolle neon pinkille sydämelle joten tästä pitsistä valmistin "hameen" bodyn alaosaan. Samasta pitsistä tein myös kukan pääpantaan. Hupsua mutta eipähän tämän elon tarvitse aina niin vakavaa ollakkaan :)
Valkoinen trikoo: Eurokangas
Lime pitsi: Amoriini
Pinkki trikoo: Marimekko
Kangasvärit: Giotto decor textile

4 kommenttia: