maanantai 3. marraskuuta 2014

Itsensä haastamista osa 3.

Seuraavaksi saamistani kankaista kävin kioskikissojen kimppuun. Tämä taitaa olla jo vähän vanhempi kangas enkä äkkiseltään osaa sanoa kenen valmistama tämä on. Kuosi on kuitenkin ehtaa Leena Rengon käsialaa. Typyllä on jo enemmän kuin tarpeeksi 62cm kokoisia vaatteita joten päätin tehdä tästä jotain isompaa kokoa. Halusin tehdä mekon joten päädyin tekemään kokoa 80cm. Luulisin ettei mekot ole kovin käytännöllisiä pienemmällä.
Mekon kuosittelin piirtämäni puserokaavan pohjalta. Mekon olkaimiin laitoin piristykseksi limen väriset röyhelöt. Röyhelöt huolittelin rullapäärmeellä kuten myös mekon helman.
Kankaan kuosi on ainakin omiin silmiini sen verran räikeä ja levoton että luulisin sen toimivan parhaiten yksivärisen puseron ja sukkahousujen kanssa.
Pitää harkita pienen sovitusnuken hankkimista. Minulla on yksi lapsen kokoinen sovitusnukke, mutta taaperokokoinenkin helpottaisi kuvaamista. Näin tasona kuvattuna vaatteet eivät ole kovin edukseen. Lohikarin valikoimissa näyttäisi olevan kivoja taivuteltavia sovitusnukkeja...täytynee miettiä asiaa :)
Kissakangas: saatu
Lime trikoo: Marimekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti