lauantai 8. marraskuuta 2014

Itsensä haastamista osa 5.

Seuraavaksi vuorossa oli tämä ihastuttava keltainen pipari/kukkakuosinen kangas. Mielestäni tässä on kuvion asettelu jotenkin ihanan epäsymmetrinen ja miellyttävä. Kangas on tietääkseni Verson puodin valmistuttama. Päädyin tekemään tästä samantyyppiset housut kuin aiemmat joustofroteiset versiot.
Halusin kuitenkin jotain tyttömäisyyttä joten lisäsin olkaimiin röyhelöt. Röyhelöt valmistin leikkaamalla kaksi ympyrää jotka leikkasin spiraalimaisesti auki. Laitoin spiraalit nurjat puolet vastakkain ja huolittelin ulomman reunan rullapäärmeellä. Taas. Minusta on ilmeisesti tullut rullapäärmeen vakikäyttäjä vaikken sitä aiemmin ole laiskuuttani (?) juurikaan käyttänyt :) Olkainten valmistus ei mennyt ihan putkeen koska näyttäisi siltä että toinen olkain hieman kiertää. Olkaimet olivat myös turhan pitkät joten niissä on nyt säätövaraa toisien neppareiden verran.
Etukappaleen tukena käytin joustamatonta tukikangasta. Piti hyvä tovi miettiä että minkä bodyn kanssa näitä pöksyjä käyttäisi. Tulin siihen lopputulokseen että valkoinen sopii ehkä parhaiten jotta asu ei ole liian levoton.
Valkoinen body on ensimmäinen vaate äitiyspakkauksesta joka on päässyt käyttöön asti. Se on mielestäni malliltaan melko leveä, mutta saa nyt mennä kun viimeinen pala valkoista trikoota meni edelliseen kokeiluun.
Keltainen kangas: saatu, Verson Puoti
Valkoinen resori: Löytö-Pala
Nepparit: Prym

4 kommenttia:

  1. Maailman ihanimmat! Haluaisin niin kovin tällaiseen kaavan, itsellä ei kyllä taito riitä kaavoitteluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Ajatuksena on ollut että jossain välissä laittaisin jotain kaavoja tänne blogiinkin ladattavaksi. Varsinkin tällaiset vauvakaavat on helppoja tulostaa. Ja onneksi kaikkien ei tarvitsekaan osata kaavoittaa kun nykyään on niin paljon kivoja kaavoja saatavilla, voi keskittyä siihen mitä osaa ja mistä tykkää :)

      Poista