keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Liisa ihmemaassa.

Liisa ihmemaassa <3 Ei kai tämä kangas sen kummempia perusteluja tarvinnut kangasvarastoihini päätyessään. Tämä on vaan kaikessa värikkyydessään ihastuttava kangas. Tovin jos toisenkin jouduin kuiten miettimään minkä kuosin kanssa tätä yhdistäisin. Mielestäni tämä vaati kaverikseen palloa tai muuta simppeliä kuviota, yksiväriset kankaat ei mielestäni tähän natsanneet vaikka kuinka pyörittelin. Tyttö kasvaa huimaa vauhtia ja ei varmaan enää kauon mene että siirrytään kokoon 68 cm.
Siksipä bodya ja leggarit koossa 68 cm ilman mitään kummempia kikkailuja koska kuosissa itsessään on jo niin paljon meneillään :) Liisalle ja muille ihmemaan tyypeille valikoitui kaveriksi pinkkiä valkoisilla palloilla ja turkoosia valkoisilla palloilla.
Alunperin leggareiden oli tarkoitus olla myös pinkit. Toisin kävi. Tiedättekö sen tunteen kun materiaalia on kovin naftisti ja aikasi siinä kaavoja pyörittelet ja sommittelet. Sitten kun vihdoin olet saanut kappaleet leikatuksi niin tadaa, sinulla on kaksin kappalein oikeaa lahjetta :D Ei auttanu vaikka kuin siinä sommitellessa mietin että tätä virhettä en sitten tee. No joskus näinkin mutta lopputuloksesta tuli mielestäni kiva. Leggareiden vyötäröllä on Karnaluksista löytynyttä ihanan pehmeää ja joustavaa kuminauhaa, täydellistä pienen housuihin.
Leggareiden lahkeisiin lisäsin vielä pienet rusetit. Näitä pieniä satiininauhoja on tullut saksittua valmisvaatteista talteen vaikka minkä värisinä :)

Liisa ihmemaassa trikoo: Tyyne-Esteri
Pinkki ja turkoosi pallotrikoo: Löytö-Pala
Pinkki resori: Löytö-Pala
Pinkit nepparit: Baby roland, Karnaluks
Vyötärökuminauha: Karnaluks

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti