keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Sävy sävyyn.

Nämä bodyt valmistin sillä ajatuksella että niille sopisi kaveriksi samat leggarit. Jostain kumman syystä sitä aina tekee jokaiselle bodylle kaveriksi omat housut ja näin ollen on varmaa että housuja valitessa on vaihtoehtoja liikaa. Ainakin miehen mielestä :D Ja todennäköisesti päälle päätyykin ne epäsopivimmat housut :D En oikeasti ole niin tarkka miten tytön vaatteet keskenään mätsäävät, mutta itse haluan pukea tytön päästä varpaisiin sävy sävyyn. Toki hyväksyn miehenkin asuvalinnat tytölle :) Bodyja likaantuu käytössä tuplasti enemmän kuin housuja, joten siksi on myös ihan järkevää ettei jokaiselle bodylle ole omia housuja.
Ensimmäisen bodyn tein PaaPiin ihanasta perhoskankaasta. Kangas on luomupuuvillaa ja niin ihanan pehmeää että voisin tehdä siitä vaikka kaikki tytön vaatteet. Minullahan on tätä kangasta myös vihreänä. Tällaisia kankaita toivoisin ehdottomasti lisää. Bodyn kanttasin vaaleanpunaisella resorilla. Onneksi tämä resori on kohta loppu koska se on niin lörppää. Sitä ei ole mukava ommella ja käytössäkään se ei ole oikein tarkoituksenmukainen. Kanttauksissa se juuri ja juuri menee.
Leggareihin valitsin violettia trikoota. Koska bodyssa ei ole violettia niin tikkasin käänteet vaaleanpunaisella langalla ja laiton lahkeensuihin bodyyn mätsäävät vaaleanpunaiset napit.
Toisen bodyn tein Eurokankaan palalaarista löytämästäni yksisarvinen-trikoosta. Bodyn kanttaukset ja hihojen frillat tein samasta trikoosta mistä leggaritkin. Tikkaukset on myös samalla vaaleanpunaisella. Säästyinpähän tylsältä lankojen vaihtamiseltakin.
Nämä yksisarviset ovat mielestäni kovin söpöjä, mutta kangas tuntuu melko karkealta luomupuuvillan rinnalla. Luomupuuvillaa ostan mielelläni jo sen tunnun vuoksi. Toivottavasti kivijalka kangaskaupatkin saisivat valikoimiinsa vastaavan tuntuisia luomupuuvilloja. Uskon että menekki olisi taattu kun pelkkä hipaisu riittää ostopäätöksen tekemiseen :)
Perhos-trikoo: PaaPii
Yksisarvinen-trikoo: Eurokangas
Violetti trikoo: Eurokangas
Vaaleanpunainen resori: Eurokangas
Vaaleanpunaiset napit: Loppumattomat omat varastot :)

4 kommenttia:

  1. Ihania bodyja. Röyhelöt hihoissa on niiin suloiset. Leggarit on myös söpöt, napit on kivana yksityiskohtana. :)

    VastaaPoista
  2. Suloisia vaatteita <3. Ihanat napit ja röyhelöt sopivat asuihin täydellisesti.

    VastaaPoista