maanantai 16. maaliskuuta 2015

Kaunotar ja Kulkuri

Kaunottaren ja Kulkurin illallinen on yksi hellyttävimmistä Disneyn piirrettyjen kohtauksista. Ja samaisen reaktion aiheutti tämä kangas, awww <3 Erityisesti tykkään kuosin lyijykynämäisestä piirrosjäljestä.  Kankaan löysin jo viime kesänä Tornion Eurokankaan palalaarista. Ajattelin tehdä siitä pussilakanan, mutta kankaassa oli ainoastaan yksi kuva ja se oli painettu niin sivuun ettei kangas taipunut siihen tarkoitukseen.
Seuraava ajatus oli tehdä kankaasta vaunuverho, mutta en jaksanut metsästää verhon kiinnittämiseen tarvittavia monitoimirenkaita mistään, joten sekin jäi ja ostin jo edellisessä postauksessa näkyneen vaunuverhon. Tämä vaunuverho pääsi kuitenkin hieman sotkeentumaan tippuessaan kuraiselle tielle ja minä sain hyvän tekosyyn ommella toisen vaunuverhon :)
Tämä nyt on kaikessa yksinkertaisuudessaan maailman helpoin ompelus. Tärkeintä on muistaa tukea purjerenkaiden kohdat jotta kangas ei lähde rispaantumaan tai luistamaan renkaiden alta.
Sivuille laitoin pätkät vaaleanpunaista puuvillanyöriä joilla verhon saa esimerkiksi tuulisella säällä solmittua vaunihin kiinni. Tämä on mielestäni todella söpö. Kangas oli niin ihastuttava että halusin ehdottomasti tehdä siitä jotain näkyvälle paikalle pääsevää :)
Kaunotar ja Kulkuri puuvilla: Eurokangas
Vaaleanpunainen puuvillanyöri: R-Collection
Purjerenkaat (8mm): Kärkkäinen

15 kommenttia:

 1. No on ehkä maailman ihanin!! Katoin ensin, että olet itse piirtänyt, mutta vitsi mikä lottovoitto löytää tuollainen kangas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Samaiselta reissulta ostin myös vastaavanlaisen kankaan jossa on Ariel <3 se odottelee vielä ideaa ja toteutusta :)

   Poista
 2. On kyllä ihana kuva! Prinsessan on kiva nukkua hienon verhon takana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ole verhon vaihto häirinnyt päiväunia :D

   Poista
 3. Suloinen vaunuverho! Kieltämättä tuo kuva on hellyttävä <3

  VastaaPoista
 4. Just oikea kohde niin kauniille kankaalle. Todella sievää:-)

  VastaaPoista
 5. Kyllä noin ihana kuosi ansaitsee päästä näkyvälle paikalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin ajattelin :) Mietin jopa että oisin tehnyt tästä kankaasta taulun :)

   Poista
 6. Ihana ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ =)

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämän suojissa on jo monet hyvät päiväunet nukuttu :)

   Poista