keskiviikko 12. elokuuta 2015

Mansikkaista.

Täällä ollaan! Kylläpäs vierähti nopsaa viikko jos toinenkin. Muutto on ohitse ja uusi oma koti on aivan maailman paras paikka <3 Ompeluhuone on vielä vaiheessa, mutta koneet ovat jo paikkansa löytäneet. Siksipä päätinkin ommella hurauttaa jo aiemmin kesällä leikkaamani haalarin kasaan.
Kesällä niitä helteisiä päiviä ei ole ainakaan täällä juurikaan ollut, mutta kyllä nämä elokuisetkin hellepäivät käy ja mansikkainen haalari käy helteisiin paremmin kuin hyvin. Haalarin kaavoitin hyvin simppelisti. Kuosittelin haalarin suoraan kankaalle bodyn ja housun kaavoilla. Etu ja takakappale on samanlaiset mutta pääntie on etupuolella avarampi.
Harjoitukset peitetikkikoneeni kanssa jatkuvat. Käytin koneen huollossa ja nyt se toimii kuin unelma. Silti harkitsen vieläkin sen kääntäjän ostamista. Käytin tässä jotain vanhaa ja hyvin lörppöä resoria ja silti kanttaukset onnistuivat mielestäni hyvin. Kaksoisneulalla olisi saanut tapella että tällaisen resorin saa asettumaan nätisti.
Mansikkainen kangas on ostettu Karnaluksista. Tyttö söi kesällä ensimmäiset mansikkansa ja haalari tuntui tyttöä kovasti ihastuttavan kun hän osoittelee noita mansikoita ja sanoo "mammam" :D
Kankaan valkoinen pohjaväri ei ehkä ole ihanteellisin pienelle lapselle jonka mielipuuhaa on mönkiä multaisella pihalla ja hiekkalaatikolla, mutta eipä niiltä sotkuilta voi lapsen touhutessa välttyä.
Harmittavan vähän sitä kerkesi mitään kesäisiä juttuja ompelemaan. Nyt kaiketi pitäisi miettiä jo syyskamppeita...ellei jopa toppavaatteita! No ehkä ei ihan vielä kun ainakin tänne on luvattu vielä helteisiä päiviä. Huomenna pitääkin istahtaa juomaan kahvit ulkona ja vastailla kommentteihinne ja vierailla lemppariblogeissa kun niihinkään en ole useampaan viikkoon juuri ehtinyt vilkaisemaan.
Mansikkatrikoo: Karnaluks
Punainen resori: Kirpputori

12 kommenttia:

 1. Ihana kesähaalari! :) Eipä ole tänä kesänä juuri tarvetta ollut, mutta nyt viime päivät on näyttänyt aika lupaavalta..

  VastaaPoista
 2. Voi mikä söpöläinen ❤️ Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloinen!! Onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 4. Liityin lukijaksi, on jo pidemmän aikaa pitänyt liittyä, mutta muutama ylimääräinen klikkaus on jäänyt tekemättä kiireen keskellä. Sinulla on yksityiskohtaisia ja persoonallisia vaateompeluita täällä blogissa esillä. Hieno mansikkakangas, pääsee isona pintana hyvin esille. Ja rohkeasti vaan 60 asteen pesuun, kyllä se kunnossa ja puhtaana pysyy. Itse vierastin tosi pitkään valkoista lastenvaatteista, kun pelkäsin ikitahroja, mutta eipä niihin mitään ole jäänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna ja mukava kuulla että viihdyt blogini parissa :) Ja oikeassa olit, hyvin on haalari puhdistunut pesussa :)

   Poista
 5. Ihana haalari! Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 6. Sinulle olisi haaste odottamassa: http://mekkosirkus.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

  VastaaPoista
 7. Sinulle on haaste blogissani :)

  VastaaPoista