maanantai 7. syyskuuta 2015

Päärynä.

Ajatus lähti tästä. Näillähän ei kyllä ole juuri muuta yhteistä kuin ajatus siitä että päärynäkin voi olla harmaa. Päärynän applikoin harmaasta tikkitrikoosta. Tällaista tikkitrikoota olisi kiva löytää muissakin väreissä. Erityisen kivasti tällainen kangas sopii applikointiin ja tehosteeksi vaatteisiin.
Päärynä päätyi sen kummemmin suunnittelematta epämääräisen kokoiselle collegepalalle. Pala oli juuri sen kokoinen että siitä sai tehtyä 74cm puseron.
Hihojen pyöriön kaaret olisivat saaneet olla matalammat ja hihat jonkin verran leveämmät jotta pusero asettuisi touhutessakin päälle nätimmin. Nyt siinä on turhan harteikas vaikutelma :D Collegesta ei riittänyt täyttä hihanpituutta joten laitoin hihansuihin harmaat resorit. Samaa resoria laitoin myös pääntielle.
Puseron kaveriksi tein harmaat leggarit. Jos noita nyt leggareiksi voi kutsua kun niistä tuli niin väljät. Jottei leggarit olisi ihan tavallisen tylsät niin laitoin niiden sivuille kaitaleet tuota samaa tikkitrikoota. Tällä tavalla saa hyötykäytettyä myös kaikkia kapeita ja pitkiä soiroja.
Collegepuserosta tuli mielestäni kiva vaikka aluksi materiaali tuntuikin melko jäykältä kun on tottunut kaikkiin pehmoisiin trikoisiin ja joustocollegeihin. Tosin peitetikin neulat olisin voinut tarkistaa ennen helman tikkausta. Muutama pieni reiänalkuhan sieltä jo pilkottaa...
Nyt sitten saa odotella että koskahan R-Collectionin popup-myymälä rantautuu jälleen Ouluun jotta saan tätä collegea lisää :)

Tikkitrikoo ja harmaa trikoo: Löytö-Pala
Vaalean roosa college ja vihreä velour: R-Collection

8 kommenttia:

 1. Veikeä päärynä! Tikkikangasta eri väreissä myy ainakin Tyyne-Esteri :)

  VastaaPoista
 2. Kiva setti ja päärynä on hauska! :)

  VastaaPoista
 3. mahtava idea noissa leggareissa! Ja tuo päärynäpaita niin herkullinen myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuota leggareiden ideaa voisi hyödyntää useamminkin :)

   Poista
 4. Hyvät yhdistelmät väreissä ja kuoseissa, päärynä on hauska yksityiskohta.

  VastaaPoista