torstai 8. lokakuuta 2015

Tylli tyllerö.

Paapiin kukkapupuista olen tehnyt jo useammankin vaatteen, mutta kaikki on olleet jotenkin vähemmän mieluisia. Kangas on ihastuttava, mutta en ole saanut sitä toimimaan missään vaatteissa. Onnistunein vaate kukkapupusta taitaa meillä olla unihaalari jossa oli limenvihreät resorit..ei kovin huikea suoritus :D
Halusin kokeilla tehdä tytölle puseron joka olisi hieman "mekkomainen". Mekot kun eivät tule meillä kysymykseenkään koska helmat ovat vain neidin tiellä :D
Tein mekon takakappaleelle poikittaisleikkaussauman ja lisäsin siihen hieman pehmeää mesh-tylliä ja kaarevat kaitaleet niiden päälle. Kaikki helmakappaleet huolittelin rullapäärmeellä.
Poikittaisleikkaussaumaan laitoin hieman framilon-nauhaa jotta se on hieman napakampi. Puseron kaveriksi tein aivan simppelit harmaat leggarit.
Tähän puseroon olisi voinut laittaa väljyyttä hieman enemmän koska nyt se on vähän turhan napakka. Vaan onhan se kyllä söpö :)
Pääntielle ja hihansuihin valitsin tyllin kanssa samansävyistä resoria. Pääntielle tein myös pisarahalkion. Hieman on pisarahalkion tekeminen vielä harjoittelua peitetikkikoneella.
Itse tykkään tästä todella paljon vaikka pusero olisi voinut olla vähän väljempi. Kaikki rimpsut ja röyhelöt toimii aina ;) 
Samaan syssyyn valmistin aurinkopeura-trikoosta puseron Roosa nauha-huutokauppaan. Jos et tiedä mistä on kyse niin klikklik . Kyseessä on siis Roosa nauha-päivän kunniaksi järjestettävä huutokauppa. Huutokauppa tapahtuu kyseisellä facebook-sivustolla perjantaina 9.10. Luethan sivustolla olevat säännöt ennen kuin ryhdyt sieltä löytyviä ihanuuksia itsellesi huutamaan :)
Huutokaupassa on siis myytävänä taitavien ompelijoiden tekemiä tuotteita ja tuotto menee Roosa nauha-keräykseen. Eli tätäkin söpöyttä voit käydä itsellesi huutamassa kyseissä huutokaupassa :)
Pusero on kokoa 80 cm. Ja puseron helmaan laitoin samaa ihanaa tylliä kuin tyttöni puseroon. Pääntien ja kädentiet tein tällä tavalla jonka helppouteen ja toimivuuteen olen kyllä aivan ihastunut.
Kukkapuput-trikoo: Paapii
Aurinkopeura-trikoo: Pehemiä
Mesh-tylli : Eurokangas
Jäänsininen resori: Metsola
Harmaa trikoo: R-Collection

6 kommenttia: