torstai 4. helmikuuta 2016

Saara ja Sorsa. Kvaak!

"Saara ja sorsa. Kvaak! Saara ja sorsa. Kvaak!" Tämä on varmaan tuttu juttu jokaiselle joka on katsonut maanantai iltapäivänä Pikku Kakkosta. Kyseinen sarja on meidän puoltoista vuotiaan ehdoton lemppari. Ja onhan se jopa äidinkin mielestä symppis ja hassu piirretty. Ja ihan sopivaa katsottavaa tuon ikäiselle koska se on niin rauhallinen ja mukavalla äänimaailmalla varustettu ohjelma.
Halusin siis tehdä tytölle jotain missä olisi tuo kyseinen sorsa, kun sorsa tuntuu tällä hetkellä olevan piirretyn lempparihahmo ainakin naurunkäkätyksistä ja kvaak-äänistä päätellen :D Tässä vaiheessa mietin että olisi ihan mahtavaa omistaa se Silhouette cameo-leikkuri niin olisi päässyt niin paljon helpommalla. Minä kun en todellakaan ole mikään mestari applikoimaan. Mutta koska moista kapistusta ei tähän hätään ollut, niin päädyin siihen perinteisempään menetelmään.
Resoreista ja pienistä tilkuista löytyi onneksi kohtuu sopivan värisiä palasia joista sain sorsan kasaan. Ensiksi leikkelin sorsan joka vain seisoa pönötti paikoillaan. Se oli kuitenkin ihan plääh kun se ei oikeen passanut minkään kuosillisen kankaaseen ja kaikkien yksiväristen kanssa se näytti ihan liian pliisulta. Siispä leikkelin uuden sorsan joka hyppää ja sorsan alle silppusin vielä pienen vesilammikon pienine roiskepisaroineen.
Tämä liikkuvainen kuva näytti yksivärisellä kankaalla huomattavasti kivemmalta. Applikoin kuvan mustalla langalla koska piirretyssäkin hahmoilla on mustat ääriviivat. Tuo musta kyllä vain korostaa sitä että jälki ei ole kovin siistiä...minulla ei ole kärsivällisyyttä näihin applikointeihin :D Ja Sorsa on applikoitu interlock-trikoolle mikä omalta osaltaan aiheutti vielä lisää harmaita hiuksia. Vaikka kaikki mahdolliset tukikankaat oli käytössä, niin silti tuntui että kangas venyy joka ilmansuuntaan.
Sorsa päätyi siis ilahduttamaan tunikan etukappaletta. Tein tunikasta muuten yksivärisen, mutta olalle ja yläselkään laitoin kappaleen punavalkoista pallotrikoota. Hihansuiden ja pääntien kanttaukset tein raikkaan turkoosilla resorilla.
Myös takana oleva pääntien halkio on huoliteltu samalla resorilla. Olen nyt vallan tykästynyt näihin tavallisilla napeilla kiinnitettäviin halkioihin. Kaikki tikkaukset tein valkoisella jotta tunikassa olisi hieman enemmän kontrastia. Mielestäni tästä tuli kuitenkin ihan söpö ja kyllähän tuo pirpanakin muutamat "Kvaak!" kiljahdukset päästi Sorsan nähdessään :D
Ihanaa että välillä on päivisinkin niin valoisaa että ihan häikäsee ja saa edes vähän parempia kuvia :)
Punainen trikoo: R-Collection
Punavalkoinen pallotrikoo ja turkoosi resori: Löytö-Pala

12 kommenttia:

 1. No on kyllä söpö! Kertaakaan en ole tainnut tuota ohjelmaa katsoa mutta heti pyöri mielessä ohjelman tunnari, eli jälkikasvu lienee katsonut :)

  VastaaPoista
 2. Upea paita ja väri. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin heti lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja mukava kuulla että olet löytänyt blogiini :) Ehdottomasti tulen vastavierailulle :)

   Poista
 3. Onpa kyllä kiva! Applikointi on kivaa, mutta välillä aika hermoja koettelevaa.. :D

  VastaaPoista
 4. Sorsa on mainion näköinen! Kokonaisuudessaan niin raikas ja ihana tunika.

  VastaaPoista