tiistai 21. kesäkuuta 2016

Ryhmä Hau.

Tytön silmät kirkastuivat kangaskauppareissulla kun hän bongasi tämän kankaan "Hau! Samppa!" . Ja niin tyttö tuntui tästä ilahtuvan että sitä pienen pätkän meille kotiutin. Täytyy kyllä myöntää että olin aiemmin samaista kangasta katsonut jostain nettikaupasta pinkkinä versiona, mutta tarviiko tuota nyt kaiken aina olla pinkkiä.
Vihreäkin on ihan kiva ja kerran tytölle oli mieluinen niin sehän se on pääasia. Ja tykkään enemmän ostaa kankaat kivijalkakaupoista kuin alkaa niitä netistä tilaamaan. Jos siis mieluisia kankaita kivijalkaliikkeestä löytyy. Täytyy toki myöntää että hitusen harmitti kun muutamia päiviä tämän ostamisen jälkeen tämä paikallinen kangaskauppa päivitti Facebookiin etää heille on tullut sitä pinkkiäkin Ryhmä Hau-kangasta :D
En halunnut ihan koko vaatetta yhdestä ja samasta kuosista, varsinkin kun tämä ei ole itselleni yhtään ominainen kuosi. Siispä suunnittelin edellisen postauksen tunikan kaavan pohjalta vähän erilaisen version. Tähän laitoin selkään ja olalle oranssia pallotrikoota.
Lisäsin tunikaan myös hupun. Eihän näitä huppuja tule juurikaan käytettyä tai tyttö ei niitä halua käyttää, mutta onhan ne aika söpöjä. Hupun reunaan laitoin oranssin resorin joka jatkuu eteen nepparilistaksi. Ja nepparilistaan laitoin limenvihreät rengasnepparit.
Näitä Baby Rolandin rengasneppareita on nykyään niin mukava laittaa kun paketin mukana on asennuskappaleet jotka käyvät Prymin pihteihin. Ennen näiden laittaminen on ollut ihan tuskaa ja pysyvyyskin heikkoa. Vaan eipä ole onneksi enään.
Löysin myös pätkän limenvihreää nyöriä sekä nyörinpäät jotka laitoin tuohon vyötärölle. Jaksoin jopa vaihtaa peitetikkikoneeseen oranssit langat :D
Onko teillä pieniä Ryhmä Hau-faneja? :D Minä erehdyin ostamaan tytölle Ryhmä Hau-dvdn, mutta eihän se kelvannutkaan kun siinä oli ihan eri suomennos kuin lauantai-aamuisin tulevassa versiossa. Tyttö katsoi yhtä jaksoa vähän matkaa, pyöritteli päätään sanoen "eieieiei" ja poistui tvn äärestä :D
Ryhmä Hau-trikoo ja oranssi resori: Löytö-Pala
Oranssi pallotrikoo: Eurokangas
Rengasnepparit: Karnaluks

2 kommenttia:

  1. Suloinen tunika! Oranssi sopii kivasti tähän ja huput on aina söpöjä vaikkakin ehkä turhakkeita juuri tuon ikäisillä.. Saakohan noita neppareita Suomesta mistään? Täytyypä googletella, nimittäin en ole enää aikoihin viitsinyt tehdä bodyn bodya, kun en löydä pieniä neppareita mistään... Joskus olen tilannut kangastukusta, mutta ei musta tai metallin värinen ihan jokaiseen vaatteeseen sovi, ja ainakin silloin siellä myytiin värillisiä neppejä vain 500kpl:n tukkupakkauksissa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Raisa :) En ole valitettavasti löytänyt noita Suomesta mistään :/ ovat kyllä ihan parhaita kun saa pienissä pakkauksissa ja värivalikoimakin on laaja. Pitää toivoa että joku suomalainenkin nettikauppa näitä ottaisi myyntiin.

      Poista