keskiviikko 17. elokuuta 2016

Pieni seikkailija.

Aikaisemmassa postauksessa mainitsin ihastuksestani Noshin kankaita kohtaan ja niinhän siinä kävikin että naputtelin sinne pienen tilauksen. Minulla on pulaa etenkin yksivärisistä trikoista ja erityisesti sellaisista jotka käyvät minun maun rajoissa pojalle :) Siispä naputtelin tilaukseen muutaman kivan kuosikankaan lisäksi yksivärisiä ja raidallisia kankaita. Noshin kankaissa on myös se ihana juttu että kauden malliston kankaiden sävyt passaavat yhteen just eikä melkein.
Nämä toffeen väriset kankaat ovat mielestäni juuri omiaan alkavaan syksyyn. Ja sopivat meidän tummatukkaiselle naperolle paremmin kuin hyvin. Kuin sattumalta oli työpöydälläni tilauksen saapuessa myös tämä Käpysen Vaarallisilla vesillä-trikoo ja näistähän tulikin täydellinen pari.
Tästä täydellisestä kangasparista tein pojalle kietaisubodyn koossa 56cm. Kanttaukset tein tuolla Noshin trikoolla. Trikoo oli pesun jäljiltä varsin rullaantuvaa mikä teki kanttauksesta vähän tympeää.

Kanttauksissa käytin huomattavasti vaaleampaa lankaa joka tuo kivaa kontrastia. Bodyn lisäksi tein pöksyt raidallisesta collegesta. Väreinä tässä on sama toffee kuin trikoossa ja toinen raita on tuollainen vanilijan sävyinen. Toffeen värisessä raidassa tuo väri on mukavan eläväinen. Tykkään.

Lahkeen resorit on myöskin sävy sävyyn olevaa ribbineulosta. Vyötärölle laitoin purjerenkaat ja bodyn sävyihin sopivan vaaleansinisen kiristysnauhan. Omasta mielestäni tästä tuli varsin ihastuttava setti. Ja tämä sopii elämän alkutaipaleella olevalle seikkailijalle todella hyvin <3
Raidallinen college, toffeen värinen trikoo sekä ribbineulos: Nosh
Vaarallisilla vesillä-trikoo: Käpynen

3 kommenttia:

 1. Aivan ihana setti! ❤ Tuo käpysen kuosi voisi kelvata meillä isommillekin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minustakin tuo on just semmonen kuosi mikä menee monen ikäiselle, varmasti kelpaisi ihan aikuisillekin :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista