perjantai 14. lokakuuta 2016

Kangasrakkautta ja Roosa nauhaa.

Jos sinulla on tänään facebook-tilin lisäksi hieman aikaa ja rahaakin hyvän asian vuoksi niin kannattaa ehdottomasti kurkata tämän linkin taakse.

Klikklik. Klikkaamalla kuvaa pääset huutokauppasivulle.

Kyseessä on jo perinteeksi muodostunut Roosa nauha-huutokauppa. Kyseessä on facebookissa olevan Saumanvara-ompeluryhmän järjestämä hyväntekeväisyyshuutokauppa. Huutokaupan tuotto lahjoitetaan kokonaan Syöpäsäätiön Roosa nauha-keräykseen. Huutokauppaa käydään ajalla 14.10.2016 klo. 10.00-22.00.

Huutokaupassa on myynnissä toinen toistaan ihanampia ryhmäläisten käsintehtyjä tuotteita. Itse osallistuin mukaan sillä minkä parhaiten taidan, eli ompelemalla.
Roosa nauha-huutokaupan lisäksi olen tänä syksynä odottanut myös sitä että mm. tämä maailman kaunein kangas tuli myyntiin. Kyseessä on Nuppu Print Companyn ensimmäiset trikoot. Ja todellakin odotan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Sen verran meidän näköisiä nämä kuosit ja värit ovat <3
Kankaan laatu (92% luomupuuvilla, 8% elastaani) on todella miellyttävä ja ompelutuntumaltaan hyvä. Nuppu Print Company on ihan tuore yritys jonka tavoitteena on tuoda kauneutta arjen keskelle. Ja sitä se todellakin tekee <3 Nuppu Print Company tarjoaa trikoiden lisäksi puuvilloja, puuvilla-pellavaa ja erilaisia paperituotteita näillä ihastuttavilla kuoseilla. Tuotevalikoimaa voit käydä katsomassa täältä. Klikklik.
Nuppu Print Company lahjoitti minulle tätä ihanaa Kanerva luomutrikoota josta halusin ehdottomasti tehdä mekon. Mekko on kokoa 86 cm. Ja voi että siitä tuli kaunis <3
Pidin mekon mallin yksinkertaisena jotta kaunis kangas pääsee oikeuksiinsa. Hihojen olat saivat ihan maltillisesti pientä poimutusta ja mekon helmaa on poimutettu runsaammin. Helmaan laitoin pieneksi yksityiskohdaksi kiertämään valkoista puuvillapitsiä.
Takakappaleelle laitoin nepparihalkion jotta mekon pukeminen sujuisi mukavammin. Ja onhan tuo nepparirivistö myös nätti yksityiskohta.
Tein myös itselleni mekon tästä ihanasta Sydäntalvi-trikoosta. Tähän hätään en omasta mekostani saanut julkaisukelpoisia kuvia, mutta mekon leikkuujämistä valmistui tällainen ihanuus. Body on kokoa 62 cm ja se löytyy samaisesta huutokaupasta :)

Mukavia huuteluja! :)

2 kommenttia:

  1. Tuo body on aivan ihana. Teetkö vaatteita myyntiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) En tee varsinaisesti myyntiin, mutta toisinaan olen tehnyt tilauksesta :)

      Poista