perjantai 18. marraskuuta 2016

Star Wars.

Star Wars on minulle melko vieras aihe mutta miehille se tuntuu olevan yleensä vähintäänkin fanittamisen arvoinen asia. Olen toki kyseisiä elokuvia nähnyt ja olen jopa vähän kartalla joidenkin henkilöhahmojen nimistä, mutta siinäpä se. Enpä kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta kun bongasin Eurokankaasta tätä Star Wars kangasta. Ensimmäisenä tästä kuosista tuli mieleen pitkät kalsarit :D  mutta koska ajattelin kangasta lähinnä pojallemme niin en halunnut moisia tehdä.
Kuosi yksinään on minun makuuni turhan levoton joten katselin kangasvarastoani silmällä pitäen tälle sopivaa kaveria. Ja kyllähän se täydellinen kaveri löytyikin. Tämä "roiske" niminen trikoo on heräteostos kädentaitomessuilta ainakin vuoden takaa. Nyt sekin pääsi vihdoin käyttöön. Roiskeet toivat mieleen avaruuden tähtineen ja planeettoineen. Väritkin passasivat lähes täydellisesti yksiin.
En ole lapsiani juurikaan mustaan pukenut, mutta tätä yhdistelmää oli pakko kokeilla. Ja onhan näissä kuitenkin aika paljon väriä tuon mustan lisäksi. Kuosittelin piirtämästäni raglanbodyn kaavasta himpun verran erilaisen version. Ja tykästyin tähän malliin kovasti. Halusin että bodyssa voi kivasti kikkailla kahdella eri kuosilla kuten kietaisubodeissa. Halusin myös nepparit pukemista helpottamaan.
Tällainen siitä ajatuksesta sitten syntyi ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Bodyn kanttasin ohuella mustalla resorilla. Neppareiksi laitoin noihin "tähtiin ja planeettoihin" mätsäävät rengasnepparit. Koska en osannut päättää mitä väriä käyttäisin, niin laitoin kaikkia :D
Bodyn alaosaksi tein pöksyt luumun värisestä trikoosta. Housujen vyötärölle laitoin vielä koristeeksi limenvihreän nyörin. Että ei tästä setistä sitten kuitenkaan väriä puutu :D
Samalla tämä olkoon panokseni HommaHuoneen marraskuiseen violettiin värihaasteeseen. Melko vähälle nämä haasteet ovat tämän vuoden aikana jääneetkin. Mutta syy on kyllä ihan ymmärrettävä. Kahden muksun kanssa aika laukkaa vieläkin nopeampaa kuin ennen...ei sitä meinaa perässä pysyä ja ompelutkin saavat aina odottaa hyvän tovin ennen kuin valmistuvat. Harvemmin mitään saa tehtyä yhdeltä istumalta valmiiksi. Mutta se on sitä arjen haipakkaa tällä hetkellä ja nautitaan siitä mitä on ^_^ <3
Star Wars trikoo: Eurokangas
Roiske trikoo: Käpynen
Luumu trikoo ja musta resori: R-Collection
Nepparit ja muut hilppeet: Karnaluks

2 kommenttia:

  1. Ooo, onpas ihanan värikästä! Vaikka tässä onkin monia eri värejä, niin kokonaisuus on tosi kiva eikä lainkaan käy silmiin. Tykkään kyllä :).

    VastaaPoista
  2. Tämä on niin ihana kokonaisuus. Tyylikkäästi yhdistelynä ja jättää katsojalle sopivasti tutkailtavaa, kun on niin paljon yksityiskohtia.

    VastaaPoista