lauantai 31. joulukuuta 2016

Värikästä uutta vuotta!

Ennen vuoden vaihtumista halusin esitellä vielä yhden syksyn aikana valmistuneen työn. Pidän tästä kuosista erityisen paljon vaikka se onkin aika retro. Kun tyttö oli vauva niin tein hänelle ihanasta neuloksesta haalarin. Pääset näkemään sen täältä. Halusin ehdottomasti tehdä pojallekin vastaavan.
En meinannut millään löytää vastaavanlaista neulosta mieluisalla kuosilla ja värillä kunnes bongasin tämän ihanuuden Facebookin Kangashamsterit-ryhmästä. Ostin kankaan ja sain jopa ommeltua valmiin haalarin samantien kun kangas saapui. Harvinaista aikaansaannosta :D
Kaavana käytin samaa jolla tein myös tytön haalarin. Tähän väljensin hieman pääntietä ja hihoja jotta pukeminen olisi helpompaa. Vuoritin haalarin ohuella turkoosilla trikoolla johon kiinnitin 100 grammaisen vanun. Hihat vuoritin vuorisatiinilla jossa on myös tikattuna vanu.
Jemmoista löytyi vielä pieni pala tuota ihanaa resoria. Jo pidemmän aikaa olen yrittänyt vastaavaa etsiä mutta mistään en ole löytänyt :/  Ostin kesällä kirpparilta tuon söpön virkatun myssyn jota olemmekin haalarin kanssa paljon pitäneet. Kylmemmille keleille tein myös lämpimämmän hatun.
Hatun kaava on omaa käsialaani ja löydät sen täältä. Hatun vuoriksi laitoin ohuen vanutetun trikoon. Päällikangas on veden- ja tuulenpitävää ulkoilukangasta. Ihan täydellisen värinen vihreä ainakin omaan makuuni.
Resoriksi laitoin luonnonvalkoista joka sopii hyvin yhteen alla käytettävään Ruskovillan silkkiseen kypärämyssyyn. Tyttö valitsi pikkuveljensä hattuun tupsun. Hyvä valinta :) <3
Vihreä neulos: Kangashamsterit
Haalarin ja hatun vuorikankaat : Eurokangas
Vanut: Löytö-Pala
Vihreä ulkoilukangas: Eurokangas
Hatun resori: Selia
Haalarin resori: Metsola
Tupsu: PaaPii

4 kommenttia: