sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Hyviä unia.

Pojan 62cm kokoiset unihaalarit alkoivat käydä turhan pinkeiksi joten oli aika ommella kokoa isompia haalareita. Harmi vain etten löytänyt enää luottokaavojani joilla olen lähes kaikki tytön unihaalarit ommellut..no tulipahan käännettyä koko työhuone ylösalaisin ja siivottua se edes jonkinlaiseen järjestykseen :D Järjestys siellä on nimittäin ollut jo pitkän aikaa melko kaoottinen.
Siispä ei auttanut muuta kuin piirtää uudet kaavat pikaisesti soveltaen bodyn ja housujen kaavoista. Lopputulos on yllättävän kiva ja toimiva. Tosin hihat olisivat voineet olla vähän lyhyemmät.
Eteen laitoin vinon vetoketjun joka menee lahkeensuun resoriin asti. Samalla tein myös jo 74 kokoisia unihaalareita odottamaan vuoroaan. Joskus mietin että onko näitä unihaalareita edes järkeä ommella ja tuhlata niihin kivoja kankaita.
Tulin kuitenkin siihen lopputulokseen että kaupoista on todella hankala löytää unihaalareita kivoilla kuoseilla ja vetoketjulla. En tykkää yhtään niistä haalareista joissa on tuhannen pitkä rivi neppareita nepitettävänä.
Tykkään leikitellä näissä unihaalarissa sellaisilla kankailla ja kuoseilla jotka ei meillä päiväkäyttöön pääsisi. Ja loppujen lopuksi meillä saatetaan olla aika pitkään päivälläkin unihaalari päällä niin onhan se kiva että ne ovat mieluisan näköisiä :)
Star Warsista ja Käpysen roiske-trikoosta olen tehnyt meille ihan päivävaatettakin, mutta tämä yhdistelmä oli sen verran kiva että halusin niistä myös unihaalarin ommella.
Tuosta auto-trikoosta olisin mielelläni tehnyt ihan päivävaatteen, mutta halusin ehdottomasti yhdistää siihen tuota punavalko-raidallista resoria ja ajattelin että unihaalarissa se toimii parhaiten. Kannatti tehdä koska lopputulos on todella mieluinen :)

Star Wars-trikoo: Eurokangas
Roiske-trikoo: Käpynen
Punavalko-raidallinen resori: Metsola
Muut kankaat: saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti