tiistai 10. tammikuuta 2017

Uusi lempipaita.

Hieman jo huvittaa kun tyttö on tässä muutaman viikon aikana todennut jo aika monesta puserosta että "Tämä on minun uusi lempipaita!" :D Mutta kivahan se on että ainakin toistaiseksi kelpaavat. Tämä pusero on ihan samalla kaavalla kuin edellisen postauksen puserot, mutta mielestäni tämä oli silti esittelyn arvoinen.
Ajattelin ensin tehdä tästä ihanaakin ihanammasta Hilcon kankaasta mekon poimutetulla helmalla, mutta tovin kangasta pyöriteltyäni päädyin kuitenkin tähän.
Onneksi tästä palasta ei olisi mekkoa ihan tullut koska puserona kuvio pääsee paremmin oikeuksiinsa. Tässä kankaassa on kyllä kaikki kohdillaan. Aihe, värit, kuviot, asettelu ja rytmitys. Tykkään <3 Tuo kankaan metsä printti on hulpioreunassa joten vaatteeseen kangas tulee ikäänkuin väärään langansuuntaan. Mutta tässä sen huomasi ettei sillä ole loppujenlopuksi niin väliä tällaisessa trikoossa joka joustaa molempiin suuntiin suurinpiirtein yhtä paljon.
Ja tykkään myös siitä että päivänvalon määrä on jo selkeästi lisääntynyt! Se virkistää mieltä ja olo on kaiken pimeyden jälkeen taas paljon aikaansaavempi. Saa nähdä onko tällä ololla mitään vaikutusta siihen että mitä sitten oikeasti saa aikaiseksi :D
Odotan innolla millaisia kankaita, värejä ja kuosia tuleva kevät tuo tullessaan kangasmarkkinoille. Yleensä kevään sävyt ja kuosit ovat niitä mistä eniten innostun.
Tämän puseron tekemisestä tuli erityisen hyvä mieli. Se onnistui niinkuin suunnittelin, sain ommella hetken rauhassa ja koneiden langat ei sylttääntynyt tai jotain muuta perinteisesti vastustavaa tapahtunut :D 

Joko teillä on kevättä rinnassa ?! :D

Edelliseen postauksen arvonnan voittajatkin on nyt arvottu ja laitoin heille sähköpostia :)
Onnittelut Punatukka ja kaksi karhua blogin Hannalle sekä Inolle ja Elinalle :)
Ja kiitos kaikille osallistuneille <3
Puseron trikoo: Kangasmaailma, Tornio (Hilco)
Kaava: Ainoa

4 kommenttia: