tiistai 28. helmikuuta 2017

Ihania kevään silmuja

Niin ihanaa kun välillä aurinko paistaa ja kevät näyttää saapumisen merkkejä. Keväisessä auringonpaisteessa ikkunat näyttävät aivan kauhistuttavan likaisilta ja paniikki iskee kevätsiivouksen ja -rymsteerauksen suhteen. Mutta unohdetaan ne hetkeksi ja keskitytään nyt pääasioihin. Eli pipoihin. Heheheh.
Sain vihdoin ja viimein käänneltyä, väänneltyä ja kaavoitettua mieluisan pipon <3 En tykkää yhtään sellaisista tavallisista trikoopipoista. Lapsella ne menevät jos niihin laittaa jottain hörhelöä ja pörhelöä, mutta omaan päähäni en sitä ihan tavallista trikoopipoa suostu laittamaan.
Tykkäisin pitää mielummin jotain ihania hattuja. Jos vain osaisin :D En ole uskaltautunut hattukaupoille koska en yhtään tiedä mitä haluaisin. Haluaisin hatun joka ei näytä liikaa hatulta :D
Talvi on menty villapipolla, mutta kevääksi oli akuutti tarve saada jotain kevyempää. Siitä tarpeesta syntyi tämä "Silmu"-pipo. Tykkään <3 Ja voi että mikä onnistumisen tunne kun sain tämän väänneltyä mieleiseksi. Eikä tarvinut tehdä edes kovin montaa epäonnista protoa :D
Samalla tein myös tytöle pipon kevääksi. Tästä tuli niin söötti! En kestä :D Tosin tyttö ilmoitti sovitusvaheessa että hän ei sitä halua vaan se on pikkuveljen pipo :D Saa nähdä kuin käy sitten kun kelit on sellaiset että pipon voi ulkona laittaa päähän.
Tytön pipon kaveriksi tein myös tuollaisen kolmion mallisen"tuubihuivin". Huivin etureunaan litoin tuollaisen pitsisomisteen. Ohjeen sen ompeluun löydät täältä.

Laitoin kaavan ohjeineen teidänkin saataville tänne .

Näitä on tehtävä ehdottomasti lisää. Itselle ompelin tämän jo kolmessa eri värissä <3 :D
Tytön pipon ja huivin trikoo: Elvelyckan 
Oman pipon trikoo: Kangaskapina 

1 kommentti:

  1. Oi että tuli kaunis pipomalli <3 Tuosta minäkin tykkään ja kovasti :) Toivottavasti neitokainen suostuu tuollaisen ihanuuden keväällä laittamaan päähänsä :)

    VastaaPoista