keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Nalle.

Sain erään ompeluryhmän joululahjavaihdossa tätä ihanaa raidallista joustocollegea. En usko että olisin tätä kangasta itse ostanut ainakaan mistään nettikaupasta, mutta kun sain tämän kangaspalan käteeni niin olin myyty. Raidat ovat juuri sopivassa mittasuhteessa jotta eivät vilku silmissä ja materiaali on kerrassaan mainio. Sopivan ohut, mutta ei liian ohut. Himpun joustava, mutta ei liian joustava. Tykkään :)
Tiesin heti että haluan tehdä tästä kankaasta pojalle lappuhaalarit. Ja nyt sain visioni vihdoin myös toteutettua. Tiesin myös heti että haluan haalareihin jonku pienen värillisen yksityiskohdan jotta ei ihan liian mustavalkoiselle linjalle mennä.
Ja väripilkuksi päätyi sitten tällainen söpö Majapuun nalle <3 Nallen aplikoin haalarin miehustaan taskun taakse kurkistelemaan. Lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen.
Kaavan piirtäminen onnistui myös kerralla hyvin. Kaavoitin kyllä taakse sauman, mutta jätin sen tässä versiossa pois jotta raidat kulkevat varmasti nätisti linjassa :D Tällä kaavalla tehdään ehdottomasti lisää. Tosin ehkä jo seuraavaa kokoa kun tuo pieni ihminen kasvaa niin kovin nopeaa. Ja laitan kaavan teidänkin saataville jahka joudan :)
Valitettavasti kankaan antaja ei muistanut kankaan alkuperää. Tällaista olisin mieluusti ostanut lisääkin. Jos sinä hoksaat että mistä tämä voisi olla peräisin niin vinkkaa ihmeessä :)

4 kommenttia: