sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Niittykukkia

Selian Niittykukat on yksi kaikkein kauneimmista kankaista mitä olen ostanut <3 Tämä tunika valmistui jo viime vuoden puolella, mutta kunnolla käyttöön se on päässyt vasta nyt.
Muistin että minulla on tuota lappapuuron sävyistä kukkanauhaa ja halusin ehdottomasti yhdistää sitä tähän tunikaan. Alunperin ajattelin nauhaa helmaan, mutta sitä oli harmillisesti liian vähän. Päädyin laittamaan nauhan kaksinkertaisena etukappaleen poikittaisleikkaussaumaan. Tällainen nauha on mielestäni liian harvan näköinen yksikertaisena joten siksi olen käyttänyt sitä kaksinkerroin.
Takana on nepparihalkio pukemista helpottamaan ja ihan ulkonäöllisistäkin syistä. Mietin kauon aikaa tämän tunikan pituutta. Alunperin tuumailin ihan mekkoa, mutta käytännön syistä päädyin tekemään lyhyemmän mallin.
Ja tämä mitta on oikein toimiva. Ei ole helmat touhutessa tiellä, mutta silti on hulmuavaa helmaa jos sitä pieni prinsessa välillä kaipaa :D
Hihojen pyöriöillä on ihan pienesti poimutusta. Juuri sen verran että ne tuovat kivan pienen lisän ja kohottavat hieman pyöriöitä. Olematta kuitenkaan liian muhkut :D
Niittykukat trikoo: Selia
Kukkanauha: Karnaluks

4 kommenttia: